. Anne_Titel
Anne_Tussenbalk
Home.APS.Ervaringen.Vragen.Behandeling.Contact
Anne_Balk
Anne_Plaatje
Anne_Balk
Wat is pijn
-

Behandelingsvoorstellen

Nieuwe cliŽnten wordt geadviseerd wordt eerst 6 behandelingen te nemen. De eerste behandeling bestaat uit een intakegesprek en een behandeling.
Vervolgens worden er afspraken gemaakt voor 5 volgende behandelingen. Deze behandelingen worden binnen een periode van 2 Š 3 weken gepland.

Afhankelijk van het resultaat worden er vervolgafspraken gemaakt. Het is ook mogelijk een apparaat te huren, zodat cliŽnten thuis zichzelf kunnen behandelen. Vooraf wordt een behandelplan opgesteld en instructie gegeven.

Tarieven

De eerste 6 behandelingen kosten Ä 225,00 in totaal, dit is inclusief een eerste behandeling met intake. Deze kosten worden na afloop middels een factuur in rekening gebracht.

Voor een vervolgbehandeling vraag ik Ä 38,50.

Voor het huren van een apparaat wordt per vier weken Ä 130,00 in rekening gebracht.

Zorgverzekeraars

U kunt op de volgende onafhankelijke website zien welke verzekeraars de APS-behandelingen vergoeden:

www.zorgwijzer.nl

Let op! Deze lijst is onafhankelijk van de BVAT samengesteld en er kunnen derhalve geen rechten aan ontleent worden. Neem derhalve ook contact op met uw zorgverzekeraar.

Massagestoel

Sinds kort is het mogelijk om in mijn praktijk gebruik te maken van een luxe massagestoel. Deze stoel heeft verschillende programmas, zodat deze voor iedereen een geschikte behandeling heeft. Indien u na de APS behandeling gebruik wilt maken van deze heerlijk ontspannende massage kan dat voor Ä 2,00 voor 15 minuten.


Anne_Balk
Anne Karels
Anne_Balk
Anne_Balk
Copyright 2009 - Praktijk Anne
Anne_Balk
.